Biltema jousipuristin

Jousipuristimet – Biltema.fi

Jousipuristin tulee valita jousiin ja käyttötarkoitukseen sopivasti. Löydät meiltä niin kotimekaanikoille kuin myös korjaamokäyttöön sopivat jousipuristimet.

Biltemasta löydät laadukkaat jousipuristimet auton jousien irroitukseen ja asennukseen. Voit tilata jousipuristimet myös helposti verkkokaupastamme!

Säädettävä jousenpuristin – Biltema.fi

Voimakas jousenpuristin McPherson-kierrejousille. Voidaan käyttää paineilmatyökalulla. Turvalukitseimet ja säädettävät leuat, 100 – 250 mm.

Voimakas jousenpuristin McPherson-kierrejousille. Voidaan käyttää paineilmatyökalulla. Turvalukitseimet ja säädettävät leuat, 100 – 250 mm. Enimmäiskuormitus: 22700 N. Murtopiste: 56800 N.

Jousenpuristin, 2 kpl – Biltema.fi

Valetut, lukittavat tartuntakynnet MacPherson-kierrejousien turvalliseen …

Valetut, lukittavat tartuntakynnet MacPherson-kierrejousien turvalliseen purkamiseen. 19 mm kuusikulmainen kiinnitys räikkäväännintä tai kiintoavainta varten. Oteleveys: 280 mm.

Jousenpuristin – Biltema.fi

Jousenpuristin jousien irrotukseen tai asennukseen. Esimerkiksi Mercedes-Benzin, Volvon, Saabin, Fordin, GM:n ja VAG:n jousien asennukseen/irrotukseen.

Jousenpuristin jousien irrotukseen tai asennukseen.  Esimerkiksi Mercedes-Benzin, Volvon, Saabin, Fordin, GM:n ja VAG:n jousien asennukseen/irrotukseen.  Jousien varret: Ø 70/130 mm tai Ø 90/150 mm.  19 mm kuusikulmakiinnitys.  CrV-terästä. HUOM ! Vain käsinkäyttöön (EI saa käyttää mutterinvääntimellä).

Jousenpuristin, McPehrson – Biltema.fi

21 mm kuusikulmakiinnitys. Mukana n. 3 varsiparia. Varsissa on muovisuojukset.

Jousenpuristin vaihdettavilla varsilla.  McPherson-joustintukien jousien asennukseen/irrotukseen.  Sopii jousiin, joiden läpimitta on Ø 80–115 mm, Ø 110–150 mm, Ø 140–195 mm.  21 mm kuusikulmakiinnitys.  Mukana n. 3 varsiparia.  Varsissa on muovisuojukset.  HUOM ! Mutterinvääntimen käyttö on hyväksytty.

Jousenpuristin, iskunvaimennin – Biltema.fi

Täydellinen sarja taka-akselin kierrejousien asentamiseen/irrottamiseen, …

Täydellinen sarja taka-akselin kierrejousien asentamiseen/irrottamiseen, varsinkin ahtaissa paikoissa.  Lautasjousien mitat: 60 – 120 mm, 120 – 170 mm.  Sisältää momenttiavaimen, kuusiokoloavaimen 8 x 280 mm, kiintoavaimen 19 mm ja karan 100 – 250 mm.  CrV-terästä.

Jousenkiristin, sisäpuolinen – Biltema.fi

Kierrejousien sisäpuoliseen puristamiseen. Nelikulmainen kiinnitys ½”.

Kierrejousien sisäpuoliseen puristamiseen. Nelikulmainen kiinnitys ½”. Oteleveys: 350 mm. CrV-terästä.

Koko Suomi, Tori.fi

Biltema MB yms. jousipuristimet, Lisävarusteet ja autotarvikkeet, … Hydraulinen jousipuristin 3000kg, Muut koneet ja tarvikkeet, Työkoneet ja kalusto, …

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 18ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Biltema MB yms. jousipuristimet, … – Tori

21 tuntia sitten — Bilteman laadukkaamman sarjan jousipuristin työkalusetti 19-1263.Vähän käytetty. Ei ole enää itsellä kalustoa johon sarja sopisi, …

Keywords: biltema jousipuristin, jousipuristin biltema, jousipuristimet biltema