Biltema lasipurkki

Säilytyspurkki, lasia, 3 kpl – Biltema.fi

Lasipurkkien lämpötilankestävyys on -40 – +300 ̊C, ja ne soveltuvat uuniin ja mikroaaltouuniin, pakastamiseen ja konepesuun. Koot: 400, 800 ja 1500 ml. HUOM!

Säilytyspurkki, lasia, 3 kpl

Säilytyspurkki, lasi – Biltema.fi

Erittäin vakaa ja kestävä; valmistettu paksusta, uuninkestävästä boorisilikaattilasista, jonka maks. lämpötila on 400 °C. PP-muovisen pikalukon ja …

Erittäin vakaa ja kestävä; valmistettu paksusta, uuninkestävästä boorisilikaattilasista, jonka maks. lämpötila on 400 °C. PP-muovisen pikalukon ja silikonitiivisteen ansiosta purkki on ilma- ja nestetiivis. Sähkö-, kaasu- ja mikroaaltouunin sekä pakastimen ja konepesun kestävä. HUOM! Kansi ei kestä uunilämpötiloja.

Ruoan säilytys – Biltema.fi

Ruoan säilytys · Säilytyspurkki, 5 kpl · Säilytyspurkki, 15 kpl · Säilytyspurkki, ilmatiivis · Säilytyspurkki, lasi · Säilytyspurkki · Eväsrasia, 1,2 l · Foliovuoka, …

Säilytyspurkki – Biltema.fi

Säilytyspurkki, jonka läpinäkyvästä kannesta näkee helposti purkin sisällön. Purkki on mattaharjattua ruostumatonta terästä. Vain kuiville elintarvikkeille.

Säilytyspurkki, ilmatiivis – Biltema.fi

Elintarvikekäyttöön hyväksytty BPA:ton säilytyspurkki, jossa aromit säilyvät pidempään. Tyylikkään muotoilun ansiosta purkin pitää mielellään myös esillä.

Elintarvikekäyttöön hyväksytty BPA:ton säilytyspurkki, jossa aromit säilyvät pidempään. Tyylikkään muotoilun ansiosta purkin pitää mielellään myös esillä. Mikäli purkkeja on monta, ne voi sijoittaa kätevästi päällekkäin jääkaappiin, laatikkoon tai kuiva-ainekaappiin. Koska sekä purkki että kansi ovat läpinäkyviä, sisältö näkyy helposti kaikista suunnista.  Purkki soveltuu myös pienille tavaroille tai lasten askartelutarvikkeille. 

Säilytyspurkki, 15 kpl – Biltema.fi

Käytännöllinen perussarja eri kokoisia läpinäkyviä ja kannellisia purkkeja kaikenlaisiin tarpeisiin. Purkit kestävät sekä mikroaaltouunin että pakastimen, …

Säilytyspurkki, 15 kpl

Viinilasi, 34 cl – Biltema.fi

Kestäviä viinilaseja läpinäkyvästä BPA-vapaasta MS-muovista. Sopii konepesuun. Maksimilämpötila 70 °C.

Lasipurkki – Clas Ohlson

Lasipurkki | Clas Ohlson

Tuotetiedot · Lisätietoja · Tuotteen tiedot ja ominaisuudet · Ostotiedot, toimitukset ja palautukset · Arvostelut · Asiantuntija vastaa (0 vastatut kysymykset).

Säilöntäpurkit ja pullot | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Säilöntäpurkit ja pullot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Säilöntäpurkit ja pullot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Keywords: biltema lasipurkki