Biltema maalit

Maalaus – maalit sisälle ja ulos – Biltema.fi

Biltemasta löydät maalit sisä- ja ulkotiloihin. Meiltä saat myös erilaiset puuöljyt sekä maaliruiskut ja muut maalaustarvikkeet ja -välineet edulliseen …

Biltemasta löydät maalit sisä- ja ulkotiloihin. Meiltä saat myös erilaiset puuöljyt sekä maaliruiskut ja muut maalaustarvikkeet ja -välineet edulliseen hintaan.

Sisämaalit – Biltema.fi

… valikoimasta löytyy kaakelimaali, kylpyhuone- ja keittiömaali, lakkamaali esimerkiksi kalusteille ja maalit monelle muulle käyttökohteelle sisätiloissa.

Meiltä löydät sisämaalit moniin käyttötarkoituksiin. Valikoimaamme kuuluu mm. kattomaalit, seinämaalit ja lattiamaalit sekä kaakelimaalit, kylpyhuone- ja keittiömaalit ja lakkamaalit.

Ulkomaalit – Biltema.fi

Täältä löydät laajan valikoiman ulkomaaleja kaikille ulkokohteille. Ulkomaali suojaa kohdetta säätilan vaihteluilta. Valikoimastamme löydät julkisivumaalit …

Meiltä löydät laajan valikoiman ulkomaaleja kuten julkisivumaalit, peltikattomaalit, punamultamaalit, mineraalimaalit, ulkopohjamaalit ja kuultomaalit.

Lakkamaali – Biltema.fi

Metallimaali levittyy tasaiseksi kovaksi pinnaksi, joten sitä voidaan käyttää myös puupintojen ruiskumaalaamiseen sisätiloissa. Valkoinen, kiiltävä. Varoitus.

Lakkamaali

Seinämaali – Biltema.fi

Vesipohjainen maali sisäseinille. Soveltuu kuivien tilojen tapetti-, tekstiili-, sementti-, betoni- ja kipsilevyseinille. Silkinhimmeä.

Seinämaali

Monipuoliset spraymaalit – Biltema.fi

Spraymaalit. Spraymaali on kätevä ja nopeasti kuivuva vaihtoehto pieniin maalaustöihin. Spraymaalit soveltuvat useimmille pinnoille ja niiden käyttäminen on …

Spraymaali on kätevä ja nopeasti kuivuva vaihtoehto pieniin maalaustöihin. Löydät meiltä laajan valikoiman eri värivaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin edullisesti!

Seinämaali, 2,5 L – Biltema.fi

Käyttöohje Maalaamattomat pinnat: Tasoita, hio ja levitä sen jälkeen 2 kerrosta maalia. Aiemmin maalatut pinnat: Pese pinta maalarinpesulla.

Helposti levittyvä ja hyvin peittävä laatumaali tapetille, tekstiilille, laastille, betonille ja kipsille kuiviin tiloihin. Suositellaan normaalisti kuluviin kotiympäristöihin. (Saatavana myös 0,075 litran näytetölkki.) Käyttöohje  Maalaamattomat pinnat: Tasoita, hio ja levitä sen jälkeen 2 kerrosta maalia. Aiemmin maalatut pinnat: Pese pinta maalarinpesulla. Tasoita ja hio mahdolliset epätasaisuudet. Maalaa sen jälkeen 1–2 kerrosta. HUOM! Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan ammattikäyttäjille pyynnöstä.

Venemaalit ja venelakat – Biltema.fi

Venemaalit ja venelakat. Bilteman pohjamaalivalikoimasta löydät oikeat tuotteet niin rannikkoalueille kuin sisävesillekin. Alkydimaaleissamme on useita eri …

Bilteman venemaalivalikoimasta löydät oikeat tuotteet niin rannikkoalueille kuin sisävesillekin. Valikoimastamme saat myös venelakat, maalipohjusteet ja ohenteet sekä puuosien pohjusteaineet.

Sisälakkamaali V, valkoinen – Biltema.fi

Maalaaminen sujuu helposti, sillä tämä maali levittyy hyvin. Käyttöohje Pohjan tulee olla kuiva, kiinteä ja puhdas. Hio ja pese aiemmin maalatut pinnat …

Sisälakkamaali V on puolikiiltävä vesiohenteinen erittäin hyvillä ominaisuuksilla varustettu maali. Se tarttuu useimpiin alustoihin erittäin hyvin, myös vanhaan maalipintaan. Muodostaa kovan, erittäin kestävän ja kellastumattoman pinnan, joka kestää naarmuuntumista ja tavallisia kotona käytettäviä kemikaaleja erittäin hyvin. Maalaaminen sujuu helposti, sillä tämä maali levittyy hyvin. Käyttöohje Pohjan tulee olla kuiva, kiinteä ja puhdas. Hio ja pese aiemmin maalatut pinnat maalauspesuaineella. Huuhdo lopuksi vedellä. Pohjamaalaa tämän jälkeen Sisäpohjamaali V:llä. Sisälakkamaali V sivellään siveltimellä. Jos käytät telaa, tasoita lopuksi sivelutimellä. Maalaa 1–2 kertaa, jotta pohja peittyy kokonaan.

Katto- ja seinämaali, valkoinen/kokohimmeä, 5 L – Biltema.fi

Etusivu · Rakentaminen · Maalit · Sisämaalit; Katto- ja seinämaali, valkoinen/kokohimmeä, 5 L. active image. 1490. Ilman ALV: 1202. Hinta / L:.

Katto- ja seinämaali, valkoinen/kokohimmeä, 5 L

Keywords: biltema maalit