Biltema peltikattomaali

Peltikattomaali, 5 L – Biltema.fi

Peltikattomaali levitetään harjalla sivellin tai paineruiskulla. Pinta maalataan vähintään kaksi kertaa, arat pinnat kolme kertaa.

Vesipohjainen akrylaattipeltikattomaali, puolimatta. Erityisesti uusille peltikatoille tai vanhojen peltikattojen uudelleenmaalaamiseen. Uudet peltikatot on puhdistettava ja pestävä huolellisesti ennen peltikattomaalilla maalaamista. Ominaisuudet: Tällä vesipohjaisella akrylaattipeltikattomaalilla on mainiot elastiset ominaisuudet. Siinä on ruosteelta suojaavia lisäaineita. Tällä maalilla voidaan maalata myös vanhaa sinkkipeltiä (galvanoitua peltiä), sillä se kestää emäksiä hyvin. Tarttuu erittäin hyvin useimpiin alustoihin. Kuivuu nopeasti ja tarttuu hyvin, joten sade ei vaikuta maalattuun pintaan jo neljän tunnin kuluttua maalaamisesta. Käyttöohje: Uusi sinkkipelti: Puhdista hyvin ja esikäsittele 10-prosenttisella fosforihappoliuoksella tai 80–90-asteisella kuumalla vedellä.  Vanha tai aikaisemmin maalattu sinkkipelti: Pese tarkoitukseen sopivalla tehokkaasti rasvaa liuottavalla puhdistusaineella.  Vanha aikaisemmin maalattu pinta: Raaputa ja harjaa teräsharjalla kaikki vanha ja irtain maali huolellisesti pois. Pese edellisen ohjeen mukaan. Jos katossa on ruostevaurioita, käytä ruosteenestomaalia 36-1135. Tehtaalla maalattu metallipinta: Raaputa, harjaa teräsharjalla ja pese edellisen ohjeen mukaan.   Levittäminen: Peltikattomaali levitetään harjalla sivellin tai paineruiskulla. Pinta maalataan vähintään kaksi kertaa, arat pinnat kolme kertaa. Älä maalaa, jos ilma on liian kosteaa tai pinnat märkiä. Älä maalaa myöskään suorassa auringonpaisteessa. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Varoitus! Vaarallisia keuhkorakkuloihin kulkeutuvia pisaroita saattaa muodostua suihkutuksen yhteydessä. Älä hengitä suihketta tai sumua. Sisältää reaktiomassa 5-Kloori-2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin ja 2-metyyli-2H-isotiatsol-3-onin (3:1) seos, 2-oktyyli-2H-isotiatsol-3-onin, 1,2-isotiatsol-3(2H)-onin. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Sisältää eliöntorjuntatuottee: BIT, C(M)IT/MIT (3:1). Sisältää biosidituotteen kuivakalvon säilyttämiseen IPBC: OIT diuron (ISO). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.VOC max: 140 g VOC/L. VOC limit: 140 g VOC/L (cat. A/i)

Peltikattomaali – Biltema.fi

Peltikattomaali · Tyyppi: Vinyylimaali. · Riittoisuus: 1,0 – 2,0 m²/pullo. · Pölykuiva: 5-10 min. · Kosketuskuiva: 10-20 min. · Päälle maalaus: 15 min. kuluessa ( …

Peltikattomaali

Ulkomaalit – Biltema.fi

Meiltä löydät laajan valikoiman ulkomaaleja kuten julkisivumaalit, peltikattomaalit, punamultamaalit, mineraalimaalit, ulkopohjamaalit ja kuultomaalit.

Bilteman kattomaali – – Suomi24 Keskustelut

Bilteman kattomaali – – Suomi24 Keskustelut

maaleilla ja hyvin toimivat. Lisäksi täytyy kehua Bilteman kevytsiloitetta, joka on vähintään “hintansa arvoinen”, kuten Biltema tavaroitaan joskus mainostaa.

Minkälaisia kokemuksia on Bilteman kattomaalista? Pysyykö se kiinni katossa vai tippuuko itsekseen irti?

Eskaro RK peltikattomaali | Karkkainen.com verkkokauppa

Auton pintaan pensselillä kaks kerrosta, loppupurkkiin sekoitin Bilteman mattamustaa peltikattomaalia ja voilà; militarygreen sävyä täys purkillinen!!!

Himmeä, vesiohenteinen akrylaattisideaineeseen perustuva lujasti maalattavaan pintaan tarttuva peltikattomaali. Kestää hyvin kulutusta ja säärasituksia. Muodostaa kuivuessaan joustavan maalikalvon, joka myötäilee kohteen lämpölaajenemisesta johtuvia muutoksia. Sisältää ruosteenestopigmenttiä.

Suomen vanhin vesiohenteinen peltikattomaali – markkinoilla jo yli 30 vuotta!

  • Käyttökohteet: Aiemmin alkydi- tai akrylaattimaalilla maalatut pinnat, kuten teräskatteet, vesikourut, syöksytorvet, ikkunapellit ja ilmastointiputket.
  • Riittoisuus: Tasaisella pinnalla 8-10 m2/ l
  • Kiiltoryhmä: Himmeä, 5 (RT-luokitus).
  • Maalaustapa: Sivellin, tela tai ruisku. Telauksen ja ruiskumaalauksen jälkeen suositellaan pinnan tasoistusta siveltimellä
  • Kuivumisaika: Kosketuskuiva 2 h, Seuraava käsittely 24 h (+23 ºC, ilman suhteellinen kosteus 50 %)
  • Maalausolosuhteet: Maalattavan pinnan oltava kuiva. Alin maalaus- sekä kuivumislämpötila on + 5 ºC. Maalin ja maalattavan pinnan on oltava vähintään samassa lämpötilassa ja ilman suhteellisen kosteuden on oltava alle 80 %. Maalin on kuivuttava ennen sadetta tai kasteen muodostumista. Vältä maalaamista kuumille, yli + 50 ºC pinnoille. Maalatun pinnan on oltava kauttaaltaan ehjä ja tiivis.
  • A- ja C- pohja, voidaan sävyttää.
  • Vakiosävyt: vanha kupari, punainen, musta, vihreä ja grafiitinharmaa.

H412 Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
EUH208 Sisältää 5-Kloori-2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 247-500-7] ja 2-metyyli-4-isotiatsolin-3-onin [EY nro 220-239-6] (3:1) seos. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

H412 Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
EUH208 Innehåller 5-Klor-2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 247-500-7] och 2-metyl-4-isotiazol-3-on [EG nr 220-239-6] (3:1) blandning. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Vanhan peltikaton maalaus ja sen kestävyys?

rintamamiestalo.fi • katso viestiketjua – Vanhan peltikaton maalaus ja sen kestävyys?

30.1.2009 — Bilteman aine on hyvää ja halpaa, mutta se ei toki valmistuttajan ja … Maaleina on Ritari-ruosteenesto ja sen päälle RK-peltikattomaali.

Auto ja peltikattomaali? | Overdrive.fi

3.9.2004 — Niin tota tarkotuksena vähän töhriä omaa kulkupeliä telaa apuna käyttäen. Mutta pohjista sen verta kysäisisin, että pysyykö peltikattomaalit …

Biltema – Kauhanoja Raggars – Facebook

http://biltema.fi/fi/Rakentaminen/Vari-ja-Saumaus/Maalit-ulkomaalit/Peltikattomaali-360029/ Puolipurkkia löytyy vielä häkkivarastosta…

KÄYTTÖTURVALLISUUSTI EDOTETTA Peltikattomaali …

26.5.2020 — Peltikattomaali, puolimatta … Peltikattomaali, puolimatta. Tuotekoodi … kundservice@biltema.com. Verkkosivu www.biltema.fi.

Keywords: biltema peltikattomaali