Biltema potkuri

Potkurisarja, 34 lbs/0,51 hk – Biltema.fi

Varapotkurisarja sähkökäyttöiseen perämoottoriin. Sarja sisältää potkurin …

Varapotkurisarja sähkökäyttöiseen perämoottoriin. Sarja sisältää potkurin, lukkosokan ja -ruuvin. Bilteman 34 lbs/0,51 hk -moottoreihin.

Venemoottorit – tarvikkeet ja varaosat – Biltema

Tarvikkeet ja varaosat perämoottoreihin – Biltema.fi

Bilteman valikoimasta saat useimmat veneen varaosat ja tarvikkeet veneesi moottorin kunnossapitoon ja huoltamiseen. … Sinkkianodi 3 potkurin siipi VP.

Meiltä löydät useimmat varaosat ja tarvikkeet veneen perämoottoreille ja venemoottoreille. Meiltä löydät myös sähköperämoottorit.

Potkuripussi, 68 L – Biltema.fi

Moottorin talvihuoltoon. Sinistä PVC:tä. Kaksi alumiiniputkea sekä musta …

Moottorin talvihuoltoon. Sinistä PVC:tä. Kaksi alumiiniputkea sekä musta nailonhihna pitää pussin tukevasti kiinni potkurin päällä. Pohjaventtiili helpottaa nesteen täyttämistä/tyhjentämistä.

Potkurisarja, 34 lbs/0,51 hk – Biltema.fi

Varapotkurisarja sähkökäyttöiseen perämoottoriin. Sarja sisältää potkurin, lukkosokan ja -ruuvin. Bilteman 34 lbs/0,51 hk -moottoreihin.

Sinkkianodit – Biltema.fi

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksistamme ja viimeisimmistä uutisistamme!

Sähkökäyttöinen perämoottori – Biltema.fi

Moottoria voidaan kääntää 180°, joten voidaan kiinnittää myös keulaan. Moottorin …

Sähkökäyttöinen perämoottori

Sähkökäyttöinen ulkolaitamoottori – Biltema.fi

Kalastus tapahtuu tehokkaammin ja hiljaisemmin. Moottorin päällä on selkeä LED- …

Eteen asennettava ulkolaitamoottori, jota ohjataan langattomalla kaukosäätimellä. Moottori vetää itsensä veden läpi ja pitää kurssin hitaassa vauhdissa vakaammin kuin perään asennettu venemoottori. Kalastus tapahtuu tehokkaammin ja hiljaisemmin. Moottorin päällä on selkeä LED-näyttö, joka pitää käyttäjän ajan tasalla akun varaustilasta. Kiinnityslevy nopeaan asennukseen. Merivedenkestävä. 3-lapainen potkuri. Jopa 80 minuutin käyttöaika täydellä kaasulla 75 Ah:n mariiniakulla.

Tarvikkeet veneen huoltoon – Biltema.fi

Biltemasta löydät tarvikkeet veneen huoltamiseen.

Biltemasta löydät tarvikkeet veneen huoltamiseen. Meiltä saat esimerkiksi veneöljyt, huuhtelumuhvit sekä öljynvaihtopumput edullisesti.

Sinkkianodi 3 potkurin siipi VP – Biltema.fi

Suojaavat veneen metalliosia korroosiolta. Asennetaan vesilinjan alapuolelle …

Suojaavat veneen metalliosia korroosiolta. Asennetaan vesilinjan alapuolelle veneen pituussuuntaisesti ja liitetään suojattaviin metalliosiin. Anodi on vaihdettava, kun puolet siitä on kulunut. Bilteman sinkkianodeissa puhtaan sinkin osuus on yli 99,5 %. Hyvän lopputuloksen varmistamiseksi uusien sinkkianodien pinta tulee aina karhentaa nailonharjalla ja kiinnikkeiden vastus on tarkistettava ohmimittarilla. Anodin kiinnikkeen ja suojatavan osan (esim. moottorin tai potkurin) välillä ei saa olla sähkövastusta. Bilteman sinkki on valmistettu sinkkianodeja koskevan standardin U.S. MIL. 18001 H mukaan.

Keywords: biltema potkuri