Biltema varastohylly

Hyllyt | Säilytyshyllyt ja hyllytarvikkeet – Biltema.fi

Bilteman valikoimasta löydät erilaisten säilytyshyllyjen ja varastohyllyjen lisäksi hyllylevyt, hyllykannattimet ja hyllykonsolit, seinähyllyt sekä muut …

Laita kellari tai varasto järjestykseen kätevillä ja edullisilla säilytyshyllyillämme. Biltemasta löydät lisäksi seinähyllyt ja muut säilytysjärjestelmät.

Säilytyshylly – Biltema.fi

Hylly on kiinnitettävä seinään. Käytä seinämateriaaliin sopivia ruuveja ja tulppia. Hyllytasot kannattaa suojata kosteudelta pintakäsittelyn avulla.

Säilytyshylly

Säilytyshyllyt – Biltema.fi

Tarvikkeet metalliverkkoon, hylly. 250. Tarvikkeet metalliverkkoon, hylly. 28-647. Tarvikkeet metalliverkkoon, koukku.

Säilytyshylly, 5 hyllytasoa – Biltema.fi

Kotiin, toimistoon, kellariin, autotalliin tai eteiseen. 5 hyllytasoa. Hyllytasojen väli 38 cm. Helppo ja nopea koota täysin ilman työkaluja.

Kätevä säilytyshylly, kestävää, mustaa polypropeenia.  Kotiin, toimistoon, kellariin, autotalliin tai eteiseen. 5 hyllytasoa. Hyllytasojen väli 38 cm. Helppo ja nopea koota täysin ilman työkaluja.

Säilytyshylly – Biltema.fi

Säilytyshylly, 175 kg. 88-597. Säilytyshylly, 100 kg. 3190. Säilytyshylly, 100 kg. 88-596. Hylly, 3 tasoa. 3490. Hylly, 3 tasoa. 14-7144. Hylly, 58 cm. 4990 …

Säilytyshylly

Yksittäiset hyllyt ja hyllyköt – Biltema.fi

Säilytyshylly, 250 kg · Säilytyshylly, 5 hyllytasoa · Säilytyshylly, 175 kg · Säilytyshylly · Säilytyshylly, 100 kg · Hylly, 3 tasoa · Hylly, 58 cm · Uutiskirje.

Säilytyshylly puusta – Biltema.fi

Puinen säilytyshylly, jossa on viisi hyllytasoa. Kaksi erisyvistä mallia. Kätevä apu varastoon, autotalliin tai ruokakellariin. Helppo koota.

Säilytyshylly puusta

Säilytyshylly – Biltema.fi

Hyllytaso valkoinen, 150 x 40 cm. 89-631. Säilytyshylly puusta. alk. 49, …

Säilytyshylly

Hyllylevyt ja hyllytasot edullisesti – Biltema.fi

Hyllylevyt. Täältä löydät erilaiset hyllylevyt, hyllytasot, pöytälevyt sekä ikkunalaudat edullisesti.

Biltemasta löydät erilaiset hyllylevyt, hyllytasot, pöytälevyt sekä ikkunalaudat. Tutustu valikoimaamme ja nouda omasi lähimmästä Biltemasta!

Keywords: biltema varastohylly, varastohylly biltema, pakettiauton hyllyt biltema, hattuhylly biltema