Kansan mies näyttelijät

Kansan mies (televisiosarja) – Wikipedia

Kansan mies. ei katsottavissa olevia jaksoja. Työlleen omistautuneen eurokansanedustaja Aki Honkalan elämän suunta muuttuu täydellisesti yhden vaali-illan …

Kansan mies | Yle TV1 | yle.fi

Näyttelijät ; Kristo Salminen. Aki Honkala ; Niina Nurminen. Elina Honkala ; Uula Laakso. Jouko Honkala ; Milla-Mari Pylkkänen. Essi Honkala ; Ville Myllyrinne.

Työlle omistautuneen poliitikon elämä muuttuu yhtenä iltana.

Kansan mies | Yle Areena

Kansa on puhunut, pulinat pois – mutta mitä jää jäljelle miehestä, joka on elänyt ja hengittänyt pelkkää politiikkaa melkein koko aikuisikänsä ajan?

Työlleen omistautuneen eurokansanedustaja Aki Honkalan elämän suunta muuttuu täydellisesti yhden vaali-illan aikana. Putous tyhjän päälle ei tule yllätyksenä kenellekään muulle kuin hänelle itselleen. Kansa on puhunut, pulinat pois – mutta mitä jää jäljelle miehestä, joka on elänyt ja hengittänyt pelkkää politiikkaa melkein koko aikuisikänsä ajan? Rooleissa mm. Kristo Salminen, Niina Nurminen, Uula Laakso, Eeva-Maija Haukinen, Ville Myllyrinne, Carl-Kristian Rundman ja Lauri Tilkanen. Käsikirjoitus Kirsti Manninen ja Antti Pesonen. Ohjaus Veikko Veikko Aaltonen. Zodiak Finland (2013)

Kansan mies – suoratoista sarja netissä

Kansan mies on Ylen Kotikatsomon 12-osainen poliittinen draamasarja, … 17. helmikuuta 1994) on suomalais-irakilainen näyttelijä ja juontaja. Uusi!!:

Kansan mies (2013) – The Movie Database (TMDB)

Kansan mies (TV Series 2013-2014) — The Movie Database (TMDB)

20.11.2013 — Kristo Salminen ja Niina Nurminen näyttelevät Kansan mies -sarjan päärooleja. … Hannibal-näyttelijä Hugh Dancy tähtihaastattelussa.

Työlleen omistautuneen eurokansanedustaja Aki Honkalan elämän suunta muuttuu täydellisesti yhden vaali-illan aikana. Putous tyhjän päälle ei tule yllätyksenä kenellekään muulle kuin hänelle itselleen. Kansa on puhunut, pulinat pois – mutta mitä jää jäljelle miehestä, joka on elänyt ja hengittänyt pelkkää politiikkaa melkein koko aikuisikänsä ajan?

Kansan mies (televisiosarja) – Unionpedia

13.11.2021 — Löydä koska ja missä Kansan mies on katsottavissa. Tutustu tähän ja muihin televisio- sekä suoratoisto-ohjelmiin ja elokuviin sivustollamme …

Kansan mies on Ylen Kotikatsomon 12-osainen poliittinen draamasarja, jonka esittäminen alkoi 24. 25 suhteet.

Kristo Salminen treenasi itsensä tv-roolia varten huippukuntoon

Missä päin Suomea tehty ?Todella hyvä ja hyvin tehty ja huippu näyttelijät.Sääli, että päättyy.

Kansan mies | Katso kaikki ohjelmatiedot | TV-opas | Telkku

Niin sai alkunsa Kansan mies, yksi parhaista koskaan tehdyistä amerikkalaisista … Näyttelijät: James Murray (Johnny Sims), Eleanor Boardman (Mary), …

Kansan mies-sarja TV1:llä – Suomi24 Keskustelut

Kansan mies-sarja TV1:llä – – Suomi24 Keskustelut

Missä päin Suomea tehty ?Todella hyvä ja hyvin tehty ja huippu näyttelijät.Sääli, että päättyy.

Kansan mies – MYKKÄELOKUVASIVUSTO

MYKKÄELOKUVASIVUSTO – Kansan mies

Keywords: kansan mies näyttelijät, kansan mies kuvauspaikka, kansan mies pinja, kansan mies rooleissa