Lämpöliivi motonet

Retki lämpöliivi | Motonet Oy

Lämpöliivi soveltuu lisälämmittäjäksi erityisesti kaikkiin aktiviteetteihin, jossa vaaditaan paikallaoloa, kuten metsästykseen, pilkille, veneilyyn, …

Tyylikäs, varavirtalähteellä toimiva Retki lämpöliivi pitää ulkoilijan tehokkaasti lämpimänä. Lämpöliivi soveltuu lisälämmittäjäksi erityisesti kaikkiin…

Retki lämpöliivi M | Motonet Oy

Lämpöliivi toimii millä tahansa 5V USB-varavirtalähteellä (vastus 1.35 A) (myydään erikseen). Lämpöliivin toiminta-aika on riippuvainen varavirtalähteen …

Tyylikäs, varavirtalähteellä toimiva Retki lämpöliivi pitää ulkoilijan tehokkaasti lämpimänä. Lämpöliivi soveltuu lisälämmittäjäksi erityisesti kaikkiin…

Priha lämpöliivi M – Puuilo

Priha lämpöliivi M | Puuilo

Varavirtalähteellä toimiva lämpöliivi kolmella lämmityspaneelilla. Kaksi edessä ja yksi takana. Kolme eri lämmitystehoa. Todella ohut, mahtuuhyvin takin …

Varavirtalähteellä toimiva lämpöliivi kolmella lämmityspaneelilla. Kaksi edessä ja yksi takana. Kolme eri lämmitystehoa. Todella ohut, mahtuuhyvin takin alle tai semmoisenaan esim. sisäliiviksi. Erinomainen keveys jajoustavuus. Kaksi vetoketjullista sivut

Retki lämpöliivi XL – Puuilo

Retki lämpöliivi XL | Puuilo

Retki Lämpöliivi on suunniteltu erityisesti vapaa-ajan viettoon. Tyylikäs, powerbankilla toimiva liivi pitää ulkoilijan lämpimänä.

Retki Lämpöliivi on suunniteltu erityisesti vapaa-ajan viettoon. Tyylikäs, powerbankilla toimiva liivi pitää ulkoilijan lämpimänä. Niskaan ja selkäosaan sijoitetut lämpöelementit luovat lämpimän olotilan koko kehoon. Liivi toimii lähes millä tahansa USB-p

Lämpöliivi, akkukäyttöinen, koko L | tokmanni.fi

Lämpöliivi, akkukäyttöinen, koko L edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Lämpöliivit | Varuste.net

Osta lämpöliivit edullisesti ja nopeasti Varuste.net -kaupasta. Klikkaa ja tilaa heti tai tule myymäläämme.

Lämpöliivi – Retki Finland

Retki Lämpöliivi on suunniteltu erityisesti vapaa-ajan viettoon. Se soveltuu ominaisuuksiensa ansiosta mainiosti mm. monipuoliseen talviulkoiluun, …

Varavirtalähteellä toimiva Retki Lämpöliivi on erinomainen ulkoiluun ja retkeilyyn. Lämpöelementit pitävät selän ja niskan lämpimänä.

Lämpöliivit | retkitukku.fi

Nevercold Norvik -ladattava lämpöliivi · 170 €. Perushinta: 189,90 €. Osta. 161 €. Lenz Lithium Pack rcB 1800mAh -ladattavat litiumakut.

Lämmitettävät vaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Muun muassa Lenz Heat Vest -lämpöliivi on hyvin istuva ja hyväntuntuista … Lisäksi Nevercoldin Aspen-lämpöliivi on laadukas ja hyvä valinta kylmän …

Kylmää vastaan lämpöasusteilla

Oletko paljon ulkona? Paleleeko sinua herkästi? Ulkona olemisesta, metsästys- tai pilkkiretkestä ei pysty pitkään nauttimaan, jos sormet ja varpaat ovat jäässä. Senpä vuoksi ulkoiluun kannattaa varautua hyvin.

Jos siis aiot viettää pidemmän aikaa ulkona sään armoilla, varustaudu huolellisesti. Varmista, että sinulla on kunnolliset retkeilyasusteet tai metsästysasusteet. Varustusta voi täydentää myös erilaisilla lämmitettävillä asusteilla, joita saa kätevästi hankittua Kärkkäisen verkkokaupasta.

Suojaa kehoa lämpöliivillä!
Lämpöliivit ja -takit soveltuvat hyvin kaikkeen kylmänajan ulkoiluun. Ne ovat tehokas keino ehkäistä kramppeja ja loukkaantumisia. Nykyinen tekniikka on mahdollistanut sen, että liivit ja takit ovat ohuita ja hyvin hengittäviä. Ne eivät vie paljon tilaa muiden vaatteiden alla.

Muun muassa Lenz Heat Vest -lämpöliivi on hyvin istuva ja hyväntuntuista materiaalia. Se toimii Lenz-akkuparilla ja toiminta-aika on jopa yhdeksän tuntia. Liivin hyvä lämmitysteho tekee ulkoilusta mukavaa kylmillä keleillä. Lisäksi Nevercoldin Aspen-lämpöliivi on laadukas ja hyvä valinta kylmän karkoittamiseen.

Akkulämmitteinen vyö on myös oiva lämmitin. Se lämmittää koko ristiselän aluetta, on huomaamaton ja helppokäyttöinen. Muun muassa Lenz valmistaa akulla toimivia vöitä. Niistä Lenz Heat Bandage 1.0 on tehokas ja helppo pukea pitävän tarrakiinnityksen ansiosta.

Huolehdi sormien lämmöstä!
Jos kuuluu niihin ihmisiin, joiden sormet ovat aina jäässä, kannattaa hankkia akulla lämmitettävät käsineet. Lämpökäsineet pitävät sormet lämpiminä tehokkaasti. Lämmityselementit ovat yleensä sormien ympärillä, joten lämpö jakautuu käsineiden sisällä tasaisesti.

Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa Lenzin ja Nevercoldin käsineitä. Esimerkiksi Nevercoldin Ontario-lämpökäsineet ovat ohuet ja soveltuvat hyvin myös aluskäsineiksi paksumpien käsineiden alle. Niiden virtalähteenä ovat tehokkaat ja pienikokoiset litium-ioni-akut, jotka on sijoitettu ranteen kohdalla oleviin akkutaskuihin.

Sormikkaiden lisäksi markkinoilla on lämpörukkasia. Nevercoldin Vermont-lämpökintaat toimivat samalla periaatteella kuin Ontario-käsineet. Sekä lämpökintaat että -sormikkaat voi ladata kahden akun verkkolaturilla tai lisävarusteena saatavalla autolaturilla.

Pidä varpaat sulana!
Sanotaan, että kylmässä säässä selviämisen A ja O on huolehtia jalkojen lämpimänä pysymisestä. Siinä auttavat erilaiset lämmitettävät sukat ja pohjalliset.

Lenzin Heat Sock 1.0 Slim fit on akkulämmitteinen sukka, johon on integroitu lämpöelementti. Se sopii erinomaisesti hyvin istuvien jalkineiden, hiihto- ja laskettelukenkien kaveriksi. Lenz valmistaa myös laadukkaat ladattavat lämpöpohjalliset.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyvätkin Lenzin Heat Sole 3.0 akkulämmitteiset pohjalliset. Ne on anatomisesti muotoiltu ja tukevat hyvin jalkaa. Pohjallisiin sopivat kaikki Lenz-akut.

Erilaisilla lämmitettävillä asusteilla voi rakentaa itselleen toimivan kokonaisuuden, joka pitää kehon lämpimänä. Kokonaisuuteen kuuluvat osat voi tilata verkkokaupastamme. Asusteiden lisäksi on saatavilla myös lämmittimiä, jotka ovat kertakäyttöisiä ja hyvin edullisia.

Lämpimänä pysyminen on siis pukeutumiskysymys. Hyvillä varusteilla talvestakin voi nauttia säästä riippumatta.

Keywords: lämpöliivi motonet, motonet lämpöliivi