Lasikuituveneen maalaus biltema

Venemaalit ja venelakat – Biltema.fi

Bilteman venemaalivalikoimasta löydät oikeat tuotteet niin rannikkoalueille kuin sisävesillekin. … Etusivu · Veneily · Veneen huoltotuotteet; Venemaalit …

Bilteman venemaalivalikoimasta löydät oikeat tuotteet niin rannikkoalueille kuin sisävesillekin. Valikoimastamme saat myös venelakat, maalipohjusteet ja ohenteet sekä puuosien pohjusteaineet.

Veneen pintamaalit – Biltema.fi

Älä jää paitsi hyvistä tarjouksistamme ja viimeisimmistä uutisistamme!

Veneen huoltaminen ja venemaalit – Biltema.fi

Biltemasta löydät kaiken tarvittavan veneen huoltamiseen. Epoksitäytteet, venemaalit, rungon hoitotuotteet ja muut tarvikkeet löydät meiltä.

Vene kesäkuntoon – näin käy veneen pohjan maalaus! – Biltema

Vene kesäkuntoon – näin käy veneen pohjan maalaus! – Biltema.fi – Biltema.fi

Vene kesäkuntoon – näin käy veneen pohjan maalaus. Lumet sulavat, aurinko paistaa ja linnut laulavat. Kevät merkitsee meille kaikille eri asioita.

Keväthuollon aika on koittanut, pohjan maalaus on yksi osa perusteellista huoltoa. Tutustu pohjan maalaukseen vaihe vaiheelta.

Pohjamaali, biosiditön – Biltema.fi

Kiillottuva, kasvustoa estävä maali, joka ei sisällä torjunta-aineita.

Kiillottuva, kasvustoa estävä maali, joka ei sisällä torjunta-aineita. Tiukkojen ympäristövaatimusten säätelemille alueille, esim. Pohjanlahdelle ja järviliikenteeseen. Soveltuu lasikuidulle, puulle, vanerille, teräkselle ja alumiinille kaikissa nopeuksissa. Käyttöohje: Sekoita hyvin ennen käyttöä. Hio vanha pohjamaali pois, mikäli maalikerros on huonossa kunnossa, epätasainen, hilseilevä tai paksu. Levitä ensin tiivistävä suoja- ja tartuntakerros. Jos nykyinen maali on hyvässä kunnossa, kevyt hionta ennen maalaamista riittää. Jos nykyisen maalin tyyppiä ei tunneta, se on hiottava pois tai päällystettävä tiivisteellä ennen uuden pohjamaalikerroksen levittämistä. Paljas muovi suojataan muovirutolta pohjamaalilla. Epoksipohjustekerroksen tulee olla hieman tahmea, jotta maali tarttuu siihen hyvin. Epätasaisuudet ja vauriot tasoitetaan epoksitäytteellä. Käyttöolosuhteet: Pinnan on oltava täysin puhdas ja kuiva. Pintalämpötilan on oltava yli 5 °C. Älä käytä pohjamaalia voimakkaassa auringonpaisteessa. Jos tila on suljettu, varmista riittävä ilmanvaihto maalin levittämisen ja kuivumisen ajaksi. Maalia voi ohentaa tarvittaessa. Ohenteen määrä riippuu käyttöolosuhteista: lämpötilasta, ilmanvaihdosta ja alustasta. Sopii Ohenne nro 2, 30-620.   Levittäminen: Hyvä suojaus saavutetaan levittämällä 3 kerrosta, joiden paksuus on 40 mikrometriä. Käytä mohair-telaa/-sivellintä. Lämpötila: Pölykuiva: 8 h 10 °C, 4 h 20 °C Päällemaalaus: 9 h 10 °C, 5 h 20 °C Vesillelasku: min. 24 h/maks. 90 päivää min. 24 h/maks. 90 päivää Jos vesillelaskun enimmäisaika ylittyy, pinta on hiottava kevyesti ennen lisämaalausta tai vesillelaskua. Riittoisuus: 13,8 m²/l 40 mikrometriä paksuna kerroksena Siveltimien ym. puhdistus: Ohenteella nro 2, 30-620

Liukuestemaali, 0,75 l – Biltema.fi

Puolikiiltävä, akryylipohjainen ja nopeasti kuivuva maali, joka sisältää …

Liukuestemaali, 0,75 l

Pohjamaali, kuparioksidipohjainen – Biltema.fi

HUOM! Ei teflonpohjaisten maalien päälle. Sisältää kuparia, joten tuote ei …

Itsekiillottuva, kuparioksidipohjainen pohjamaali. Voidaan maalata useimpien markkinoilla olevien kovien tai itsekiillottuvien pohjamaalien päälle. HUOM! Ei teflonpohjaisten maalien päälle. Sisältää kuparia, joten tuote ei sovellu alumiinisten potkureiden ja muiden alumiiniosien maalaamiseen. Biosidejä on käytettävä varovasti. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen aineen käyttämistä. Käyttökohteet: Kuluttajakäyttöön tarkoitettu pohjamaali Suomen merivesialueille. Vedessä elävien organismien kiinnittymisen estäminen huviveneisiin ja muihin aluksiin, joiden oma paino on yli 200 kg ja matkanopeus enintään 25 solmua. Käyttöohje: Sekoita hyvin ennen käyttöä. Hio vanha pohjamaali pois, mikäli maalikerros on huonossa kunnossa, epätasainen, hilseilevä tai paksu. Sivele tarvittaessa ensin sulku- ja tartuntakerros tiivisteaineella 36-3539. Jos nykyinen maali on hyvässä kunnossa, kevyt hionta ennen maalaamista riittää. Jos nykyisen maalin tyyppiä ei tunneta, se on hiottava pois tai päällystettävä Sealer 36-3539 -kerroksella ennen uuden kiinnittymisenestomaalikerroksen maalaamista. Maalaa kaksi kerrosta kasvustolle altistuviin osiin, kuten vesilinjaan, peräsimeen ja keulaan. Maalin ohennukseen ja puhdistamiseen sopii Ohenne nro 2, 30-620. Paljas muovi käsitellään Epoksipohjusteella 30-618, joka suojaa muovirutolta. Epätasaisuudet ja vauriot tasoitetaan epoksitäytteellä. Käytä suojakäsineitä. Epoksipohjustekerroksen tulee olla hieman tahmea, jotta maali tarttuu siihen hyvin. Lapset on pidettävä pois alueelta, kunnes käsitellyt pinnat ovat kuivuneet. Lämpötila 10 °C: Pölykuiva: 8 h. Päällemaalaus: 8 h. Veteenlasku: min. 24 h/maks. 90 päivää. Lämpötila 20 °C: Pölykuiva: 4 h. Päällemaalaus: 4 h. Veteenlasku: min.24 h/maks. 90 päivää. Jos veteenlaskun enimmäisaika ylittyy, pinta on hiottava kevyesti ennen lisämaalausta tai veteenlaskua. Riittoisuus: 11,75 m²/l 40 mikrometriä paksuna kerroksena. HUOM! Käyta biosideja turvallisesti. Lue aina etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Polyuretaanilakka – Biltema.fi

Kaksikomponenttinen polyuretaanilakka, muodostaa kulutusta kestävän, …

Polyuretaanilakka

Kova pohjamaali, ei sisällä biosidejä – Biltema.fi

Kova torjunta-aineeton pohjamaali, joka estää vesieliöiden kiinnittymisen.

Kova torjunta-aineeton pohjamaali, joka estää vesieliöiden kiinnittymisen. Soveltuu veneisiin ympäristöllisesti vaativilla alueilla, esimerkiksi järviliikenteessä ja Pohjanlahdella. Kaikille rekisteriluokille. Sopii lasikuidulle, puulle, teräkselle ja alumiinille. Kestää hyvin harjapesun. Käyttöohje: Sekoita hyvin ennen käyttöä. Hio vanha pohjamaali pois, jos maalikerros on huonossa kunnossa, epätasainen tai hilseilevä, tai jos maalia on paksulti. Levitä tarvittaessa ensin tiivistävä suoja- ja tartuntakerros. Jos nykyinen maalipinta on hyvässä kunnossa, kevyt hionta ennen maalaamista riittää. Jos nykyisen maalin tyyppiä ei tunneta, maali on hiottava pois tai päällystettävä tiivisteaineella ennen uuden pohjamaalikerroksen levittämistä. Paljas muovipinta suojataan muovirutolta epoksipohjusteella. Epoksipohjustekerroksen tulee olla hieman tahmea, jotta maali tarttuu siihen hyvin. Epätasaisuudet ja vauriot tasoitetaan epoksitasoitteella. Käyttöolosuhteet: Pinnan on oltava täysin puhdas ja kuiva. Pintalämpötilan on oltava yli 5 °C. Ei voi levittää voimakkaassa auringonpaisteessa. Suljetussa työtilassa on varmistettava riittävä ilmanvaihto levityksen ja kuivumisen ajaksi. Maalia voi ohentaa tarvittaessa. Ohennussuhde riippuu käyttöolosuhteista, kuten lämpötilasta, ilmanvaihdosta ja alustasta. Sopii ohenne nro 2, 30-620. Levittäminen: Paras suojaus saadaan aikaan kolmella 40 mikronin maalikerroksella. Levitetään mohairtelalla tai siveltimellä. Lämpötila: Pölykuiva: 8 t 10 °C, 4 t 20 °C Päällemaalaus: 9 t 10 °C, 5 t 20 °C Veteenlasku: min. 24 t/maks. 90 päivää min. 24 t/maks. 90 päivää Jos veteenlaskun maksimiaika ylittyy, pinta on hiottava kevyesti ennen mahdollista lisämaalausta tai veteenlaskua. Riittoisuus: 12,8 m²/l 40 mikrometrin kerroksena Siveltimien ym. puhdistus: Ohenteella nro 2, 30-620

Veneen pesu ja kiillotus – näin pääset parhaaseen … – Biltema

Veneen pesu ja kiillotus – näin pääset parhaaseen lopputulokseen – Biltema.fi

Veneen huoltaminen vaatii hieman aikaa ja viitseliäisyyttä, … Bilteman veneenhoitotuotteet on jaettu puhdistaviin (”cleaning”) ja suojaaviin …

Veneen huoltaminen vaatii hieman aikaa ja viitseliäisyyttä, mutta oikeilla välineillä työ sujuu helpommin ja hauskemmin. Vene on hyvä pestä ja kiillottaa aika ajoin. Tässä oppaassa käymme läpi vaihe vaiheelta veneenhuollon yleisimmät työvaiheet.

Keywords: lasikuituveneen maalaus biltema