Nimipäivät miehet

Luettelo suomalaisen nimipäiväkalenterin miesten nimistä

Tämä on täydellinen luettelo miesten etunimistä, jotka esiintyvät suomalaisessa nimipäiväkalenterissa. Vuodesta 2020 lähtien nimipäiväkalenterissa on 433 …

Miesten nimet / Pojan nimiä (A-Ö) | Etunimet – Lapsennimi.com

Miesten nimet / Pojan nimiä (A-Ö) | Etunimet | Mikä Lapselle Nimeksi?

Miesten nimet kiinnostavat aina. Katso täältä kaikki etunimet: pitkä lista miesten ja pojan nimiä – sekä klassikkoja että uudempia miesten nimiä.

Nimipäiväalmanakka – Yliopiston almanakkatoimisto

Sámi nammabeaivvit 2002 Saamelaiset nimipäivät 2002 . … lä, Olavi noin 203 000 miehellä ja Johannes noin 195 000 miehellä. Nais-.

Nimipäivähaku – Yliopiston almanakkatoimisto

hevosten nimipäivät. Suomalainen ja suomenruotsalainen nimipäivälista ovat vuoden 2020 viralliset listat, jotka ovat voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Luokka:Suomen kielen miesten etunimet – Wikisanakirja

Luokka:Suomen kielen miesten etunimet – Wikisanakirja

Sivut, jotka ovat luokassa Suomen kielen miesten etunimet. Seuraavat 200 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 608.

miehet – Nimet, etunimet, nimi lapselle

Nimet, etunimet, nimi lapselle

Aatu on suomalainen miehen etunimi, jonka nimipäivää vietetään suomalaisessa nimipäiväkalenterissa 23. kesäkuuta samaan aikaan Aaton ja Aadolfin nimipäivien …

Poikien nimiä – Kaikki suosituimmat miesten nimet – Etunimet.net

Poikien nimiä – Kaikki suosituimmat miesten nimet

A. A:lla alkavat miesten nimet / poikien nimet. Aadolf, Aapeli, Aapo, Aappo, Aarne, Aarni, Aarno, Aaro, Aaron, Aarre, Aarto, Aatami, Aatos, Aatto, Aatu, …

Katso kaikki suosituimmat poikien nimet A:sta Ö:hön tai selaa läpi harvinaiset ja erikoiset suomalaiset miesten nimet. Katso lisää!

Nimipäivä tänään – Nimipäivät

Nimipäivä tänään (22.2.) … edellistä enemmän pelivaraa, mutta edelleen lähes kolme neljäsosaa uusista aviopareista ottaa miehen nimen yhteiseksi nimekseen.

Nimipäivä tänään (22.2.): Hilda, Tuuli, Tuulia ja Tuulikki. Katso myös epäviralliset, ruotsinkieliset, ortodoksiset ja saamelaiset nimipäivät sekä ehdota puuttuvaa nimipäivää.

Velimies – Milloin nimipäivä?

Voit tulossivulla valita naisten tai miesten nimet ja valita suomenkielisen, ruotsinkielisen tai ortodoksisen kalenterin tai kaikki nimet.

Velimies – nimipäivä? Nimipaivat.fi kertoo, milloin vietetään kenenkin päiviä.

Nimipäivät – Päivyri.fi

Nimipäivät tänään 21.2.2023. Tänään suomalaisen kalenterin mukaan nimipäivää viettää Keijo. … Juha on etunimenä 44 824:lla suomalaisella miehellä.

Keywords: nimipäivät miehet